VEO B1 – ODO B1

Toen ik vanochtend vanuit mijn werk naar huis toe fietste dacht ik: ‘Als het straks maar droog is.’ Eenmaal aangekomen in Voorburg scheen het zonnetje alweer. Omdat Joyce en Lotte een eigen wedstrijd hadden ging Alex vandaag mee als coach. In het praatje werd ons verteld om in de aanval onder de paal goed uit te blokken en te kijken naar het schot, in de verdediging moesten we er lekker dicht op en goed roepen. In de eerste aanval van VEO kregen ze al snel een strafworp die mooi werd afgemaakt. We pakten toch de voorsprong door 2 schoten van Iris en 2 van Twan. Helaas kwam VEO terug en stond het in de rust 4-4. In de rust even een oppeppend praatje en weer aan de bak. Al snel scoorde Kim met een doorloop de 4-5, helaas scoorde VEO daarna ook gelijk weer. VEO bleef maar scoren en onze aanvallen verliepen niet soepel meer, waardoor de stand veranderde in 8-5. Kim scoorde toch nog een afstandsschot, maar gelijk daarna scoorde VEO weer de 9-6. Het bleef bij 9-6. Jet bedankt voor het invallen en Alex bedankt voor het coachen. Zaterdag spelen we thuis tegen Fortuna, maar eerst nog even trainen. De volgende die een stukje mag schrijven is Iris.