ODO B1 – ONDO (G) B2 (11-7)

Zaterdag mochten we lekker vroeg op om een wedstrijd te spelen tegen ONDO. We begonnen goed en kwamen al snel op een 3-1 voorsprong, helaas zakte we een beetje in waardoor we de rust ingingen met 5-5. We hadden veel goede kansen en vertrouwden er op dat deze er in de tweede helft wat meer ingingen. In de tweede helft bleef het nog een tijdje gelijk totdat wij op voorsprong kwamen. Deze voorsprong wisten we gelukig wel uit te bouwen tot een mooie 11-7 overwinning en zorgden we ervoor dat de punten in Maasland bleven. Fleur uit de B2 bedankt voor het reserve zitten. Deze week weer lekker trainen zodat we volgende week tegen VEO ook de punten kunnen kunnen pakken. Hierbij geef ik de beurt door aan Daphne.