ODO A1 – Avanti (P) A1 (6-9)

Avanti A1 was de tweede tegenstander. Een andere ploeg dan vorig seizoen, dus eerst maar eens kijken wat ze te bieden hadden. Een leuke ploeg, die zeker nog gaat groeien dit seizoen.

 

 

Maar laten we het over onze A1 hebben. Al direct vanaf het begin van de wedstrijd werd het al duidelijk dat we de kansen niet afmaakten. En we hebben er wat gecreëerd. En nog vele mooie ook.

verdedigend was het ook ruim voldoende, 9 doelpunten doorlaten is gewoon netjes. Maar 6 doelpunten scoren is veels te weinig. Speelde we een week eerder een mindere wedstrijd en maakte toen 15 doelpunten, nu speelde we stukken beter en bleef de teller op 6 staan. Kortom, de beloning van het goede spel was er niet, we hebben onszelf tekort gedaan doordat het vizier niet op scherp stond. Tsja, sport is keihard.