ODO E3 – ALO E2 3-4

Zo…vanmorgen vroeg tegen ALO E2. Er speelde een meisje van de E1 mee, dus we waren wel benieuwd hoe het zou gaan! In een leuke, gelijkopgaande wedstrijd kregen jullie heel wat tegenstand en dat is alleen maar goed om van te leren! Dus er moest hard en goed moeten worden gelopen om vrij te komen, en goed/beter gooien en vangen (naar bal toe stappen). En dat lukte niet altijd zullen we maar zeggen. In de omschakeling wist ALO telkens snel bij onze korf te komen en jullie konden dat niet elke keer goed volgen. En dan tussen je tegenstander en de paal gaan staan…Maar jullie hebben goed je best gedaan hoor! Soms lukte het wel om goed samen te spelen en ook doorloopballen aan te geven. Er werd ondanks de tegenstand hard gewerkt en bijna (heel bijna) hadden we een verdiend gelijkspel bereikt na een 1-3 achterstand. Helaas scoorde ALO vlak voor tijd en ging met de winst naar huis. Niet getreurd, we gaan weer veel oefenen om nog beter te worden!

 

groetjes, Isa en Rob