ODO C2 – Valto C3 (3-6)

Samen met Diana was ik vandaag jullie invalcoach. In het praatje vooraf hebben we gesproken over wat er goed ging tijdens de oefenwedstrijd. Eerst werd het mooie weer genoemd, maar gelukkig vrij snel daarna dat jullie goed fel waren en goed verdedigd hebben. Nu, we namen ons voor om die felheid en goede verdedigen mee te nemen in de wedstrijd. En dat hebben jullie allemaal goed gedaan! In een hele leuke wedstrijd lieten jullie zien fel te kunnen zijn, op alle fronten. En tijdens de wedstrijd leerden jullie goed voor te stappen onder de korf zodat er geen doorloopbal aangegeven kon worden. In de aanval werd er leuk samengespeeld en daaruit kwamen ook 3 leuke doelpunten. Helaas was Valto net wat beter in de afronding en wist zodoende iets meer te scoren. Maar qua veldspel waren jullie zeker even goed en dat is een compliment waard! We vonden het erg leuk om jullie te coachen!
Veel succes,

Rob en Diana