Fortuna E8 – OD E3 0 – 21 (strafworpen 5-5)

De eerste wedstrijd van de competitie zit er weer op! Na een leuke oefenwedstrijd tegen Maassluis, nu voor het echie tegen Fortuna. We zijn nu met zijn 5-en en we gaan elke wedstrijd zo spelen, dat 1 van jullie een hele wedstrijd speelt, de ander 4 elk 10 minuten langs de kant. Dat is makkelijker met door wisselen! In de 1e 10 minuten van de wedstrijd was het nog een beetje wennen en liep het nog niet zo gesmeerd. Maar wel al een paar keer gescoord. Daarna werd wel duidelijk dat Fortuna niet echt weerstand kon bieden. De ene na de andere mooie goal vloog er in. En vaak na hele mooie samen speel acties, waarvan de mooiste natuurlijk 3x gooien en scoren is vanaf het onderscheppen! Ook het overgooien bij verdedigd staan ging eigenlijk prima, en als we weten dat jullie vorig jaar altijd mochten schieten dan is dat eigenlijk best wel knap van jullie. Op naar de volgende en ik zie jullie bij de trainingen!! Helaas was Isa ziek maar van de week is ze er weer bij!!

Rob