Trainingsschema veld

Er leek geen einde aan te komen, maar die vakantie is al weer bijna voorbij. De selecties zijn inmiddels al begonnen met trainen en oefenen. Wat andere senioren teams stiekem ook al. Gelijk hebben ze!

Om er voor te zorgen dat alle spelers en trainers tegelijk op het veld staan. De limonade op tijd klaar staat. En er ook voldoende materiaal voor iedereen is maken we altijd een trainingsschema. Een rol die Margot al jaren met verve uitvoerde, maar Margot is druk met andere groei en bloei schema’s dus nu mag ik het doen.

In het traingsschema kan je zien wanneer je aan de beurt bent. Het schema gaat dinsdag 18 augustus in. Zoals je ziet kan niet iedereen om 20:00 trainen, maar hopelijk lukt het op de aangeven tijd. Kan je nu niet op tijd bij ODO zijn om je kids trainen te geven of je moet toch echt blokfluiten om 19:00, laat het dan snel weten aan ondergetekende. Zet dan ook meteen even neer wat wel kan enzo. Schema is niet anders dan dat wat begin vorige week op de site is verschenen, maar nu zijn de schoolroosters er nog niet, dus hou je vast. Aanpassingen komen op de site en in de volgende Praatpaal.

ODO 3 t/m 6
Voor ODO 3 t/m 6 begint het schema op woensdag 19 augustus. Wat betekent dat er dinsdag 18 augustus geen gezamelijk trainen is.

ODO E3
Op 20 augustus traint de E3 niet op donderdag, maar vanaf 27 augustus lekker wel. Net als de E1 en E2 van 18:15 tot 19:15. Als dat geen toppertjes worden.

Bedankt voor de medewerking alvast.
André André Buitelaar