Arne Vermeer overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen dat ODO-lid Arne Vermeer op 13 juli is overleden. Arne was al vanaf zijn jeugd lid van ODO en korfbalde dit jaar nog bij de Midweek. Daarnaast heeft hij als vrijwilliger in verschillende functies veel voor onze vereniging betekend.
Het gat dat Arne achterlaat is immens voor zijn vrouw Irma, zoon Rick, broer Mario en zijn gezin; allen echte ODO-ers. Wij wensen hen, de overige familie en bekenden veel sterkte toe bij het dragen van dit verlies.
Zodra wij de rouwkaart ontvangen hebben zullen we deze aan dit bericht toevoegen.

Het bestuur van ODO.

De familie vindt het fijn als u uw herinneringen aan Arne met hen wilt delen. Hiervoor is een online gedenkplaats ingericht. Het adres hiervoor is: www.memori.nl/arne-vermeer

rouwkaart arne