ODO 2 – DOT/Klaverblad Verzekeringen 2   12-9

Door Paul

De laatste wedstrijd van het seizoen was tegen het al gedregadeerde DOT. Onze opdracht was duidelijk ; minimaal 1 punt halen om van niemand meer afhankelijk te hoeven zijn.

Het resultaat is er ; we hebben met 12-9 gewonnen en handhaving in de EERSTE klas is een feit.

Enkele weken geleden zag het er wat anders uit. De eerste 3 wedstrijden gingen dik verloren en hier en daar gingen stemmen op om 1 en 2 qua samenstelling te wisselen. Uiteindelijk heeft de beslissing om dat niet te doen goed uitgepakt. Dank ook aan de mensen die ons daarin gesteund hebben.

Met een krachtdadige groep hebben we de laatste weken uit 4 wedstrijden 7 punten behaald. Een prestatie van formaat !

Het is een heftig seizoen geweest wat van een ieder veel gevraagd heeft. Mn daarvoor is het ook een heel prettig gevoel dat het zo afgelopen is.

Onze dank gaat ook uit naar alle wissels van de laatste weken . Jullie steun van de kant en zeker ook in het veld hebben allemaal tot dit resultaat bijgedragen.

Tot slot hebben we na de wedstrijd afscheid genomen van een aantal mensen ; Joyce en Kees gaan lager spelen en Jesse gaat andere hobby's beoefenen.We gaan jullie zeker missen.

Ik wil graag jullie allemaal bedanken voor je inzet dit seizoen, niet alleen in en bij de trainingen,onze eigen wedstrijden maar zeker ook de vele kilometers die we hebben gemaakt.

Geniet in de komende periode en we zien elkaar weer in augustus .

 

Een trotse coach.