Kampnieuws – ODO 65 jaar

Door Jaap

Dinsdag zijn de kampboekjes op te halen in de ODO kantine!

Er was eens…

Een kamp waarbij 110 kampgangers op vrijdag 22 mei vertrokken naar Epe om daar het 65-jarig bestaan te vieren van hun korfbalvereniging.

Op deze dag zullen zij rond de klok van 17.30 uur vertrekken vanuit Maaslands. Op maandag 25 mei zullen zij volgens de planning aan het eind van de middag weer terug zijn

Betaling

Dit jaar willen we weer vragen of jullie het kampgeld willen overmaken naar de ODO rekening. We willen iedereen verzoeken voor 1 mei aanstaande het kampgeld over te maken op rekeningnummer NL62RABO 03.40.45.92.39 Graag onder vermelding van ODO KAMP: ‘naam’ van de deelnemers voor wie er wordt betaald. Namen graag voluit.

Voorbeeld:

Hans en Grietje gaan mee op kamp. Dan vermelden zij bij het betalingskenmerk: ODO KAMP: Hans en Grietje

Wat moet ik betalen:

Het kampgeld is voor een ieder €75,- maar we spreken ook van een gezinskorting

1e en 2e gezinslid betalen €75,- p.p.
3e gezinslid € 60,-
4e gezinslid € 40,-
5e gezinslid gratis

Zo kunt u zelf berekenen wat er overgemaakt dient te worden.

Vervoer

Vrijdag 22 mei vertrekt er o.a. één bus vanuit Maasland. Dit is niet genoeg voor iedereen. Sommige hebben aangegeven dat ze kunnen rijden tijdens kamp. Zo hebben we ook ter plaatste beschikking over vervoer. Benzinekosten worden vergoed, we vragen wel van je om hier zelf achteraan te gaan. We willen vragen of de volgende mensen hun auto op vrijdag willen meenemen om ook wat deelnemers en spullen te vervoeren:

Thijs, Bram v L, Jaap V, Simon, Ramona, Marco, Rob, Patrick, Jeroen U, Marlize, Jeroen de Vos, Bart B en Marije.

Vragen/opmerkingen?

Begeleiding jonge deelnemers

Inmiddels is er al een heel team opgesteld om het onze jonge deelnemers naar hun zin te maken. Ook zorgen zij ervoor dat de kinderen hun tanden poetsen, af en toe een douche nemen, schone onderbroek aan, enz.

Vragen/opmerkingen, mail de leiding even.

Deelnemers

Afgelopen week zijn er nog een aantal deelnemers bijgekomen. De lijst wordt bijgehouden op de ODO site. Heb je je nog niet opgegeven, maar je wilt het kamp niet missen? Stuur dan nog even een mailtje naar Marije.

Visite

In de wandelgangen horen we dat er ouders, familie en leden zijn die het leuk zouden vinden om langs te komen. We vinden dit hartstikke leuk, maar willen dit wel beperken tot één dag in verband met het programma. Daarom is er de mogelijkheid om op zondag 24 mei een bezoek te brengen aan het kamphuis. Voor €12,50 kan je een mee doen met de sportdag, de lunch en een heerlijke maaltijd van de bekende visboer die we al meerdere keren bij ODO zijn tegengekomen. Je kan je hiervoor opgeven door een mailtje te sturen naar Marije. In de mail kunt u aangeven of u wel of niet wilt deelnemen aan sportdag die rond 10:00 uur zal beginnen.

Kampkrant en vragen

Ook dit jaar komt er een kampkrant uit waarin alle info staat die jullie nodig hebben voor dit kamp.Dit kampboekje kan vanaf as. dinsdag worden opgehaald in de ODO kantine.

Mocht je toch nu al brandende vragen hebben?

Marije van Dijk
Marije van Dijk

Maaike Goedendorp