Patrick Bezemer wordt hoofdtrainer van ODO

Door Jaap

Het komende seizoen wordt Patrick Bezemer de hoofdtrainer van ODO. De 38 jarige Rotterdammer is afkomstig van het Rotterdamse Trekvogels, alwaar hij ploegen van de jongste pupillen tot aan het eerste trainde. Na deze eerste ervaring als hoofdtrainer sloeg hij de afgelopen jaren zijn vleugels uit op een hoger niveau en coachte achtereenvolgens KOAG A1, Nieuwerkerk A1 en 2 en KCC A1. Leuk detail is dat Bezemer bij Nieuwerkerk de voormalig ODO-selectiespelers Tim en Tamar Plieger onder zijn hoede had.

De gesprekken tussen Patrick en ODO verliepen prettig, en al snel ontstond bij beide partijen het idee om vol voor elkaar te gaan. De ervaring die Patrick heeft met jong talent en het enthousiasme dat hij heeft past in het plaatje dat de Technische Commissie en het bestuur voor ogen hebben voor de selectie van ODO. De aanstaand hoofdtrainer ziet in ODO een mooie uitdaging en stelt zich tot doel volgend jaar minimaal één keer kampioen te worden en zo terug te keren naar de eerste klasse.

De Technische Commissie en het bestuur zijn zeer content met de aanstelling van Bezemer, en hopen vurig op de Rotterdamse mentaliteit van “geen woorden maar daden”. ODO zal nu doorgaan met het verder compleet maken van de overige technische staf.

Ik wil iedereen die geholpen heeft bij deze gelukkig korte zoektocht, zowel binnen als buiten de TC, heel graag bedanken.

Jaap