ODO B1 – Dijkvogels B1   9-7

Door Bart de Vos

ODO B1 – Dijkvogels B1,

Na twee verloren wedstrijden zou een overwinning wel weer eens lekker zijn. Tegen Ondo en Fortuna werd er echt niet slecht gespeeld, maar die tegenstanders waren net wat effectiever en scherper. Tegen Dijkvogels moest de overwinning dan maar komen. Bekende tegenstander na twee eerdere confrontaties in de zaal tegen elkaar.

De wedstrijd in Maasdijk van de zaal was voor ons het voorbeeld om te herhalen. Dit is in de eerste helft gelukt en dat resulteerde in een 5-3 ruststand. Mooi te vermelden dat deze vijf goals door vier verschillende mensen zijn gemaakt! Een goede teamprestatie dus. In de rust besproken dat het tot dan toe goed was, maar je pas de punten hebt na het laatste fluitsignaal. ''Blijven scoren en afmaken die wedstrijd'' was het motto.

Tweede helft werd het spannend. Na een 7-4 voorsprong kwam Dijkvogels sterk terug op basis van felheid en vechtlust, altijd een kwaliteit van onze Maasdijkse buren. Gelukkig voor ons viel de gelijkmaker niet en bleven wij altijd met een voorsprong in de wedstrijd. Na de 9-7 te hebben gemaakt, drie minuten voor tijd, was de wedstrijd dan ''eindelijk'' over de streep getrokken.

Dank gaat uit naar de C1 invallers: Kim bedankt voor het reserve zitten. De mannen, Jim en Pepijn, beiden dank voor jullie invalbeurt. Jullie hebben je keurig staande gehouden en prima gekorfbald!

B1, dit was een prima teamprestatie. De goede dingen, op de goede momenten. En vooral onze goals vielen perfect in de wedstrijd. Bijzondere vermelding mag zeker gegeven worden aan ''Bart Moek''. Je was deze week wederom bepalend en beslissend! En ook afstoppen van ''Bart van Dijkvogels'' heb je zeer vakkundig gedaan. Complimenten.

Rest mij Bart Tuitel sterkte te wensen met jouw geblesserde hand. Twan en Isa nog/alvast heel veel plezier te wensen met jullie buitenlandse schoolprojecten deze week! De rest tot dinsdag.