ODO 6 WINT OOK DE LAATSTE ZAALWEDSTRIJD.

Door Arno

Voor ODO 6 was er nog een reguliere competitiewedstrijd in onze eigen Hofstede. De heren hadden zich 's morgens uitgesloofd bij het potgrond sjouwen, maar hadden nog genoeg energie om in deze wedstrijd te vlammen. In een rustige sporthal werd er onder leiding van Wim Poot aan de laatste zaalwedstrijd begonnen. De score werd geopend door de gasten uit Zoetermeer door een onoplettendheid in de verdediging. Het duurde even voor ODO 6 de gelijkmaker wist te scoren, maar toen was het wel gelijk erop en erover. Nog voor de rust werd de Meervogels op afstand gezet en werden de kleedkamers opgezocht bij een 5-1 tussenstand.

In het begin van de tweede helft leek het er even op dat de gasten nog terug in de wedstrijd zouden komen toen zij terug wisten te komen tot 5-3. Toen rechte echter de Maaslanders weer de ruggen en werd er weer afstand genomen. De wedstrijd was halverwege de tweede helft al gespeeld, maar de gasten wilde nog niet opgeven. Er werden nog verse spelers binnen de lijnen gebracht, maar dit had niet het gewenste resultaat. ODO 6 speelde de wedstrijd gediciplineerd uit, waardoor de overwinning geen moment in gevaar kwam. Bij de eindstand 10-5 werd de wedstrijd afgefloten en zat het zaalseizoen voor ons 6e er op. Claudia is het gedurende dit zaalseizoen steeds weer gelukt om het team compleet te krijgen, waardoor alle wedstrijden uiteindelijk gespeeld konden worden. Een enkele wedstrijd moest wel uitgesteld worden tot een latere datum, maar het is toch weer allemaal goed gekomen. Met een 4e plaats in de competitie blijkt de flexibiliteit van de vaste spelers in dit team, die het toch elke week weer met andere vakgenoten moesten zien op te lossen. Een knappe prestatie jongelui. Veel succes met het vervolg van de veldcompetitie straks.

Nu even tijd om te wennen aan de buitenlucht en dan weer knallen.