Oproep aanvoerder ODO 1: Steun ons tegen KOAG!

Door Jaap

Voor iedereen die ODO een warm hart toedraagt. Wij hebben jullie steun hard nodig!

Afgelopen zaterdag heeft niet het resultaat opgeleverd wat wij, als ODO en als team zijnde, voor ogen hadden. We benaderden niet het niveau dat we deze zaalcompetitie in meerdere wedstrijden hebben laten zien en het was 1e klasse onwaardig.

Gisteren is de knop omgegaan en is onze blik op komende zaterdag gericht om te gaan vlammen, ondersteund door statistieken die het volgende beeld schetsen:

1- Er is nog niets verloren. Handhaving in de 1e klasse is nog steeds een reële mogelijkheid.

2- Beide ploegen wonnen de uitwedstrijd. Tussenstand ODO – KOAG na afgelopen zaterdag, 1-1.

Winst betekent dat wij de week erna nogmaals een kraker mogen spelen om volgend seizoen wederom in de 1e klasse uit te mogen komen. 14 wedstrijden waarvan 7 thuiswedsrijden in een bomvolle sporthal zijn nú nog niet genoeg geweest voor handhaving.

Om dit wel te bereiken zouden wij het geweldig vinden om jullie aanstaande zaterdag langs de lijn te hebben, want door jullie steun kunnen wij als team dat ene stapje harder doen om de overwinning te behalen.

Vorige week hebben wij het niet waargemaakt, maar willen in de herkansing aan ons trouwe publiek laten zien dat ODO 1 wel degelijk in de 1e klasse thuis hoort. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om een fantastische wedstrijd neer te zetten en hierdoor een ticket voor de beslissingswedstrijd mee te nemen naar Maasland. Ik hoop dat jullie in grote getale komen opdagen en met veel positieve ondersteuning ons team zaterdag in de Fortuna-hal aan te komen moedigen.

Alvast bedankt voor de steun dit seizoen en tot zaterdag 14 maart.

Namens ODO 1,

Willem