Weekend roundup: Geen vuist tegen koploper

Door Jaap

ODO 1 is er gisteren niet in geslaagd voor een stunt te zorgen tegen KCR 1. De ondanks ziekte gestarte Mark Zegwaard werd al snel vervangen door debutant Martijn van Vliet. Deze laatste – die al een wedstrijd bij ODO 2 in de benen had – werd in de slotfase nog vervangen door oudgediende Thijs Ramakers, maar het mocht niet baten. Een degelijke pot korfbal van ODO 1 was niet genoeg om een vuist te maken tegen koploper KCR (zie ook de foto&#39s van KCR).

ODO 2 liet spijtig de dure twee punten liggen tegen het lager geplaatste ADO. ODO 3 won de late uitwedstrijd bij ONDO, ODO 4 won naar eigen zeggen verrassend van IJsselvogels. ODO 5 verloor voor de tweede achtereenvolgende week nipt, lees ook De 7 redenen waarom het vijfde had moeten winnen. ODO 7 won opnieuw en is hard op weg naar het kampioenschap, maar dan zal er – gezien het grote aantal invallers – wel een hele grote taart moeten komen.

A1 speelde goed maar verloor nipt, A2 sleepte een 9-8 overwinning tegen DKC A1 over de streep. B1 won met 3-6 van koploper Dijkvogels. Zuur waren de druiven voor C3, wat prima speelde en legio kansen had maar toch met 8-9 de bietenbrug op ging.

In de pupillen vooral mooie prestaties bij de Fjes. F1 won, de inhaalrace van F2 duurde net te kort en F3 wist knap met 3-7 te winnen.