Selectie pakt kerstcadeaus in Krimpen

Door Jaap

ODO 1 en 2 hebben gisteren uitstekende zaken gedaan door in Krimpen a/d IJssel te winnen van respectievelijk KOAG 1 en 3. ODO 2 ging lang gelijk op met hun opponent, maar de wissels in de slotfase maakte het positieve verschil voor ODO. Iris de Raadt was de matchwinner.

Dik een uur later mocht zij weer aan de bak, ditmaal in de basis van ODO 1. ODO pakte steeds een kleine voorsprong, maar werd dikwijls achterhaald. Net voor rust werd een 12-14 voorspong gepakt, die na rust gestaag uitgebouwd werd. Met nog een minuut of 10 op de klok en een gaatje van vier werd er gecontroleerd uitgespeeld. Een 18-21 overwinning betekent het definitieve gat van vier punten met hekkensluiter KOAG en de aansluiting met de grote middenmoot van vier ploegen met zes punten.

Aanstaande dinsdag is het traditionele Oliebollen-toernooi waarbij spelers van ODO 1, 2, A1 en A2 gemixt de degens kruisen onder het genot van een oliebol. Zaterdag 3 januari is de Maascup, met wedstrijden tussen de hoofdmacht, reserves en A1 van zowel ODO als Maassluis. te zien is dan in hoeverre de rust en lekkernijen van de feestdagen hun uitwerking hebben gehad.