ODO B1 – Avanti (P) B4   6-4

Door Bart de Vos

B1,

Na de eerste wedstrijden verloren te hebben, werd 29 november de eerste overwinning behaald tegen Alo B1. Afgelopen zaterdag wachtte Avanti B4. Doel van de wedstrijd was vooraf door jullie bepaald en daarmee het strijdplan klaar om Avanti ''aan banden te leggen''. Dit ging verdedigend best aardig. Veel druk werd gegeven en er werd goed voorverdedigd. Helaas was het aanvallend niet doeltreffend de 1e helft. Te weinig beweging bij de spelers en bal zorgde voor slechts 1 goal.
In de rust is dit probleem besproken. De 2e helft was meer beweging en vooral meer schoten. Nadat de rebound ook steeds meer voor ons werd, konden er meerdere schoten per aanval plaats vonden. En dan gaan de doelpunten vanzelf wel vallen. En dit gebeurde dan ook. Ook de 2e helft werd er goed verdedigd, wat resulteerde in maar 4 tegengoals, prima!
Helaas 1e helft wat moeizaam, 2e helft was goed. We hebben het niet kado gehad, we moesten er hard voor werken, maar de strijdlust is beloond in de vorm van 2 punten en een 6-4 overwinning! Klasse mensen.
Dank gaat ook deze week weer uit naar de reservedames van B2!