ODO 2 TE STERK VOOR DE NUMMER TWEE KCC 5.

Voor ODO 2 is het zaak om de puntjes mee te blijven pakken om uit zo ver mogelijk uit de gevaren zone te blijven. Hoewel er in de poule twee zwakkere ploegen zitten is het zaak om het gat zo groot mogelijk te houden. De reserves hadden het derde het goede voorbeeld zien geven. Zij wisten met goed aanvalspel de overwinning naar veilige haven te brengen en DES 3 het nakijken te geven. Onder leiding van scheidsrechter Streefkerk uit Vlaardingen werd er aan de wedstrijd begonnen. Diana wist voor ODO binnen een minuut de openingstreffer te maken, maar niet veel later was het toch weer gelijk. De Maaslanders hielden echter deze week het hoofd koel en bleven de wedstrijd onder controle houden. Zo wisten zij halverwege de eerste helft met de vrije bal van Thom een 5-3 tussenstand op het bord te zetten. Toen brak er een fase aan waarin er veel gescoord werd en was het vijf minuten voor rust ineens 9-8. Gelukkig wist ODO nog voor de rust hun voorsprong weer te verdubbelen door de ruststand op 10- 8 te zetten met een wegtrekballetje van Rick.
Deze voorsprong zou ODO in de tweede helft vast weten te houden. De marge wisselde tussen de vier en twee punten verschil, maar dichterbij zouden de gasten nooit komen. KCC probeerde nog wel wat te forceren door verse spelers in te brengen, maar de Maaslanders bleven de aanvallen zorgvuldig opzetten. Hierdoor werd de tweede helft misschien minder doelpuntrijk, maar het spel was goed verzorgd. De wegtrekbal van Jesse in de 28e minuut was het laatste ODO doelpunt, maar de eindstand werd door KCC op het scorebord gezet. Deze was echter alleen goed voor hun doelsaldo, want de overwinning was voor ODO. Scheidsrechter Streefkerk floot uiteindelijk bij 17-15 voor het laatst en het ODO feestje kon beginnen. ODO 2 deelt nu de 4e plaats met KOAG 3 en Oranje Wit 3 met daaronder nog ADO en Vlaardingen. Het zou dus mooi zijn als ook ODO 2 volgende week met de punten op zak huiswaarts kan keren vanuit “De Boog”in Krimpen aan de IJssel. Er wordt dus op u gerekend supporters!! Om 18:40 uur zal deze wedstrijd beginnen en wij hopen u dan weer op de tribunes te horen.