ODO A2 – Weidevogels A2   5-11

Door Rianne

Afgelopen zaterdag stond Weidevogels op het programma. De vorige wedstrijd tegen Weidevogels hadden we nogal verloren, dus we wisten dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. Ik was er die vorige wedstrijd zelf niet bij, maar Weidevogels bleek een heel goed schot gehad te hebben, en ongeveer alles raak geschoten te hebben. Het positieve daaraan was, dat ze toen zó veel raak schoten, dat het bijna onmogelijk was om dat nog een keer te doen.
We begonnen de wedstrijd met Bart, Nathan, Judith en Rianne in de aanval, en Arjen, Sem, Daphne en Celine in de verdediging. Al vrij snel kwamen we 0-1 achter te staan. Daarna kwamen we voor de laatste keer deze wedstrijd gelijk te staan, door een mooi schot van Judith. Hierna begonnen de heren van Weidevogels hun schoten weer te ontdekken, en scoorden zij een paar keer. Een paar minuten voor de rust was het helaas weer tijd voor een enkelblessure… Die paar minuten heeft Judith nog volgehouden, en toen gingen we met een stand van 4-7 de rust in.
In de rust kregen we te horen dat we, ondanks de score, toch heel goed aan het spelen waren. Al het trainen op verdedigen komt goed naar voren in onze wedstrijden, want ook deze keer deden we dat goed. Ondertussen werden Judith en Daphne nog even (opnieuw) ingetaped, en toen konden we weer verder.
Maar al snel bleek Judith toch te veel last van haar enkel te hebben, en Sem was “verrot” (zoals hij zelf zo mooi had aangegeven in de rust), dus kwam Willianne erin voor Judith en Koen voor Sem. Even later wisselde zelfs onze coach, en kwam Bram van Vliet het overnemen van Mark. In de tweede helft lukte het Arjen nog om te scoren, maar daarna hield het voor ons op wat doelpunten betreft. Weidevogels wist er nog wel 4 te scoren, waarmee we op een eindstand kwamen van 5-11. Jammer dat we verloren hebben, maar we hebben wel goed gespeeld! Toch stel ik voor dat we volgende week maar weer eens gaan winnen.