ODO D2 – GKV (H) D3   6-2

Door Iris

Hoi allemaal!

 

Na vorige week een lastige wedstrijd verloren te hebben tegen ONDO, mochten we het nu opnemen tegen GKV. Sterre en Sam moesten we helaas missen, net als Claire die zelf moest korfballen. Roos & Liza uit de D1 hebben bij ons ingevallen.

 

Jullie begonnen meteen fel aan de wedstrijd. Wel hadden we nog te vaak dat we te snel wilden overspelen en scoren, waardoor we foutjes gingen maken. Schieten terwijl we eigenlijk verdedigd werden, gooien wanneer dat eigenlijk niet kon of de bal niet goed in elkaars handen plaatsen. Dit was onnodig, want jullie kunnen het hartstikke goed! Dus jullie moesten wat rustiger gaan spelen en beter kijken met gooien. Je kon wel heel goed zien dat er veel felheid in het spel zat. Jullie hebben lekker veel ballen onderschept en er ontstonden mooie acties in de aanval waardoor we op voorsprong kwamen.

 

GKV kon aan het begin nog bijblijven door ook mee te scoren. Dit lukte ze wanneer ze de bal onderschepte wanneer wij aan het uitwerken waren en dus niet bij onze tegenstander stonden. Ook hadden ze een aantal snelle jongens waardoor we dus goed moesten opletten! Soms lukte dat niet goed en waren we te laat bij onze tegenstander. 

 

De tweede helft ging het een stuk beter! Jullie hebben goed verdedigd en waren ook scherper. De aanvallen gingen ook goed! Er werden goede ballen gegooid waardoor er veel kansen kwamen. Dat is ook te zien aan de uitslag: 6-2!

Na de wedstrijd hebben we loodjes getrokken. Binnenkort ontvangen de ouders een mail met daarin meer informatie over het Sinterklaas vieren met het team. 

 

Roos & Liza bedankt voor het invallen!

 

Tot woensdag allemaal!

 

Groetjes, Iris