DKC A1 – ODO A2   20-9

Door Nathan

Voor zaterdag 15 november stond de uitwedstrijd tegen DKC op het programma.
Er waren veel blessures, waardoor er een aantal mensen niet mee konden. Gelukkig waren Bart en Isa bereid om mee te gaan. We wisten dat het een moeilijke pot ging worden aangezien we op het veld met een groot verschil hadden verloren. De opstelling was ook een beetje anders dan normaal, vanwege de blessures. Arjen, Nathan, Celine en Willianne in de verdediging en Koen, Sem, Judith en Rianne in de aanval.
De wedstrijd begon…
In het begin kon we nog redelijk meekomen met DKC, maar vooral in de verdediging liet we steken vallen die DKC genadeloos afstrafte. Wat betreft de aanval kwam het vak van Arjen, Nathan, Celine en Willianne moeilijk tot scoren. DKC greep zijn kans en bouwde uit. In de rust stond het 10 – 4. Na een stevig gesprek begon de tweede helft. Deze liep verdedigend nog steeds niet helemaal soepel en DKC maakte hier gebruik van. Aanvallend konden we de score niet meer bijhouden. Isa mocht halverwege de tweede helft ook nog wat minuten maken. Uiteindelijk hebben we er toch nog 9 lolly’s uit weten te slepen en werd het 20 – 9 voor DKC.
Helaas hebben we het niet gered, maar volgende week krijgen we een nieuwe kans tegen Weidevogels. Isa en Bart bedankt!