ODO A2 – DKC A1

Door Laura

Hallo allemaal, Zaterdag mochten we om vijf uur onze laatste wedstrijd op het veld spelen. In de aanval begon Koen, Twan, Willianne en Celine, en in de verdediging Bart, Nathan, Laura en Judith. De sfeer was opgelaten, want DKC had van Valto verloren, dus wij zouden zeker onze punten moeten kunnen pakken vandaag. Rick en Bart begonnen met het coachen, en Rick vertelde ons voor de wedstrijd dat we scherp moesten zijn vanaf de eerste minuut. Echter gebeurde dat niet door onoplettendheid aan onze kant stonden we meteen 0-1 achter. Dit schudde ons wel meteen wakker, en wisten we dat we de punten niet gegarandeerd in Maasland zouden houden. DKC speelde goed en nam hun voordeel van onze onnodige fouten, waardoor we de rust in gingen met een 7-16 achterstand. In de rust werd ons verteld dat we het echt niet meteen op moesten geven, en dat we ervoor moesten zorgen dat onze fouten eruit werden gehaald. Helaas werden er aan onze kant veel plaatsfouten gemaakt, waardoor we maar weinig konden aanvallen en dus niet konden scoren. Ook maakten we te veel fouten onder de paal waardoor we veel stippen tegen kregen. Dat heeft er mede door gezorgd dat we op een stand van 10-25 zijn geëindigd. Jammer om het veldseizoen zo af te sluiten, maar we gaan er na een weekje rust gewoon weer keihard tegenaan in de zaal! Groetjes Laura