ALO A1 – ODO A2   19-7

Door Koen

ALO A1 – ODO A2 19-7

Afgelopen zaterdag stond ALO A1 op het programma. Voor de tweede keer in dit veldseizoen reisde de A2 naar Den Haag,  vorige keer speelde de A2 tegen ALO A2 waar we makkelijk van gewonnen hadden. Deze keer moest de A2 het alleen wel afleggen zonder Bart S, Laura en zonder de twee coaches, Mark en JP! Gelukkig gingen Bart M, Twan en Isa uit de B1 mee! (hé, dat rijmt) Ook Rick Vermeer stond klaar om mee te gaan, maar dan niet als speler maar als coach! Komende zaterdag is Rick trouwens weer de coach van de A2, dan samen met  de broer van JP. (hé, dat rijmt ook) Bart de Vos.

Maar laat ik het maar eens over de wedstrijd hebben en niet over wat er allemaal rijmt op JP. In de eerste aanval begonnen Bart M, Koen, Celine en Willianne. In de eerste verdediging begonnen (de jarige) Arjen , Nathan, Daphne en Rianne. In de eerste helft van de wedstrijd viel het aanvallend en verdedigend niet mee, door veel onnodige fouten rond de korf in de verdediging en door veel plaatsfouten van ODO in de aanval, kwam ALO op een voorsprong van 13-3. ALO was in ieder opzicht scherper, feller en beter.  Dat is opzich ook wel te zien aan de score.

Nu was het de beurt aan Rick Vermeer om de A2 te woord te staan, want 13 doorlaten en maar 3 scoren in een helft kan natuurlijk niet! Na het praatje was de A2 weer redelijk gemotiveerd. De A2 was in de tweede helft een stuk feller, de aanvallen liepen ook een stuk beter en in de verdediging werd het aardig goed dichtgehouden. Voor de echte rekenwonders is dit ook te zien aan de score. Als je in de eerste helft 13 tegen doelputen krijgt en 3 voor en de eindstand is 19-7 en de invalshoek van de zon is 35 graden, dan weet je dat de stand in de tweede helft 6-4 is geworden. Jammer dat de wedstrijd na de eerste helft al gespeeld was.Volgende keer wordt het een spannendere pot!

Maar goed. Mijn complimenten voor Bart M, Twan en Isa! Jullie hebben goed gespeeld! Ook Rick bedankt, voor het coachen! Volgende week komt DKC A1 op bezoek. De A2 maakt een goede kans om hiervan te winnen! We gaan het meemaken!