DES (D) E3 – ODO E3   5-2

Door Nikki en Judith

Hee allemaal! Zaterdag mochten wij onze eerste uitwedstrijd spelen. We gingen naar DES in delft waar wevorige week met 0-3 thuis van verloren hadden. Na weer een week hard trainen en nieuwe dingen geleerd te hebben, gingen we dat weer laten zien in deze nieuwe wedstrijd. Aan het begin van de wedstrijd hadden we nog een beetje moeite met het verdedigen van de doorloop. Hierdoor kwamen er een paar mooie kansen voor DES, na de 10 miniten rust hadden jullie het weer helemaal door! Ze kregen bijna geen.doorloopballen meer en moesten ook een andere manier bedenken om te scoren. Wij hadden nog beetje moeite met vrijkomen voor het schieten. Florine en Dana maakte uiteindelijk door fanatiekheid en felheid allebei een supermooi goal. De laatste 10 minuten hadden jullie het aanvallen helemaal door en kwamen nog tot een paar mooie kansen. Helaas zaten deze niet en veloren we met 5-2 van DES. Wij (Nikki en Judith) hebben weer vele leuke dingen gezien en weer leerpuntjes voor de komende week! Nikki vd Salm mocht vandaag ook voor het eerst mee doen met de wedstrijd en wat deed ze het leuk! Complimentje aan iedereen!! Tot woensdag dan gaan we weer hard trainen! Groetjes Nikki en Judith