ODO SPEELT GOED, MAAR VERLIEST VAN RWA.

Met de vertrouwde gezichten, dan wel zonder Thijs, betrad het vlaggenschip het veld voor de laatste oefenwedstrijd. Dirk kan dus verder bouwen met waar hij vorig seizoen aan begonnen is. RWA 1 bleek een lastige tegenstander, maar dit was wederzijds. Beide ploegen hadden moeite om de korf te vinden, waardoor het publiek liefst 8 minuten moest wachten op de openingstreffer. Toen bleek ook gelijk de deksel eraf, want niet veel later hadden de gasten uit Rhoon het eerste gaatje geslagen. Vorig seizoen hadden de ODO dames al het nodige laten zien en nu was het Eline die de openingstreffer voor haar rekening nam. Door het lengte overwicht van de gasten had ODO wat moeite om langere aanvallen te spelen en was nog zoekende naar de juiste strategie. De gasten hadden het door de lange heren een stuk makkelijker en liepen daardoor langzaam bij ODO weg naar 1-5, voordat Sanne A. weer wat terug deed. Met nog tien minuten op de klok kreeg ODO iets meer grip op de RWA verdediging en wist in de 33e minuut de aansluiting te krijgen bij 5-6. De gasten hadden echter nog een slotoffensief en zetten de ruststand op 5-7.
Na de thee wist ODO in het eerste deel de aansluiting te behouden. RWA scoorde als eerste, maar ODO zette daar twee treffers tegenover. De aansluiting was weer daar en het publiek ging er weer eens goed voor zitten. De gasten herpakten zich echter weer en zorgden met drie treffer op rij weer voor een veilige marge. Het lukte ODO niet om het probleem van de lange RWA heren echt op te lossen, waardoor het erg lastig was om lange aanvallen te spelen. Bij ODO ontbrak het in deze fase aan scherpte in de schoten, waardoor de gasten langzaam maar zeker uitliepen naar een 10-16 tussenstand. De rest van de wedstrijd zouden beide ploegen om en om scoren, zodat de wedstrijd werd afgefloten bij de 14-19 eindstand.
Ook hier tevreden gezichten bij de coaches over het getoonde spel. Zij zien met vertrouwen de competitie tegemoet, die voor het vlaggenschip van ODO volgende week ook in Veldhoven start. Hun tegenstander is het vlaggenschip van SDO, wat vorig seizoen een mooie tweede plaats behaalde in de competitie. Dat beloofd dus weer een mooie wedstrijd te worden.