Opstellingen seizoen 2014-2015

Door Jaap

De TC is al geruime tijd bezig om de opstellingen voor het volgende seizoen te maken. Voorwaar geen eenvoudige taak dit jaar. Recent hebben we alle senioren en junioren al met klem verzocht mee te denken hoe we volgend seizoen voldoende dames beschikbaar hebben om met zeven senioren teams aan de competitie deel te kunnen nemen. Helaas is de respons tot nu toe niet overweldigend geweest, dus we worden nog steeds met hetzelfde dilemma geconfronteerd. Als TC hakken we komende week de knoop door, op dit moment doen we nog een laatste poging om voldoende dames beschikbaar te krijgen voor 7 team. We zoeken het nu naast vaste speelster ook in een poule van dames die niet iedere week beschikbaar zijn, maar wel een aantal wedstrijden wil spelen. Vooral als we voor een aantal teams een paar min of meer vaste invalsters/aanvulsters kunnen regelen hopen we toch tot een mooie oplossing te komen en zo met 7 senioren teams te blijven spelen. We kunnen feitelijk in alle categorieën/teams dames gebruiken.

De oproep blijft dus staan. Laten we er samen voor zorgen met 7 senioren teams te spelen volgend jaar. Geef je ideeën, namen en suggesties per omgaande door aan de TC ( tc)

Naast de senioren zijn we ook druk met de invulling van de jeugd. Bij de F-jes en de Kangoeroes zijn de laatste weken veel kinderen bijgekomen. Een mooie ontwikkeling, we hopen hier op het schoolkorfbaltoernooi nog extra meisjes en vooral ook jongens te mogen begroeten. Daarna zullen we de definitieve teams bekend maken. Voor de overige jeugdteams en de senioren 3 t/m 7 (of 6) zullen we de opstellingen volgend weekend publiceren. Door een aantal mensen in de B en C hebben we ons initiële plan moeten loslaten en kijken we op dit moment verder.

Vandaag maken we al wel de selecties voor de senioren en de A bekend. De komende weken zullen we al aan de slag gaan. Dirk Sercu en Paul Marseille zullen de senioren selectie voor een welkomstbijeenkomst voor volgend seizoen uitnodigen. Lennart van der Lingen gaat al met zijn nieuwe selectie aan de slag.

Let op! We weten nog niet of we met 6 of 7 senioren teams aan de slag gaan. Dat zal ook bepalend zijn voor het aantal spelers en speelsters in ODO 1 en ODO 2. Ditzelfde geldt, in mindere mate, ook voor de A. Aanvullend moet nog vermeld worden dat Rick Vermeer geblesseerd is en eerst hard aan zijn revalidatie gaat werken, daarom nemen we Rick nu niet in de opstellingen op. Tevens heeft Tessa van de Tempel aangegeven volgend seizoen waarschijnlijk een stage van aantal maanden in het buitenland te gaan doen.

Selectie senioren

Sanne van Altena
Judith Goedendorp
Sanne de Raadt
Diana Eijgermans
Iris de Raadt
Joyce van Gastel
Eline Groeneveldt
Cynthia Suijker
Maaike Goedendorp
Tessa vd Tempel
1 of 2 dames naar ODO 3

Bram van Vliet
Bart van Leeuwen
Mark Zegwaard
Kees van Popering
Jesse van der Hout
Martijn Moerman
Willem van Vliet
Martijn van Vliet
Michiel Molendijk
Thom v Waardenburg
0 of 1 heren naar ODO 3

Selectie junioren
Loraine Ammerlaan
Nikki vd Hak
Lotte Dingjan
Daphne Wierda
Lotte Vermeer
Judith Sluiter
Claire vd Tempel
1 of 2 dames naar ODO A2
Niek Dechering
Daan v Waardenburg
Koen Makkinga
Wouter Goedendorp
Sipke Duijn
Lennart Moerman
Thom Spuijbroek
1 of 2 heren naar ODO A2

Namens de TC, Erik Passchier