Belangrijke informatie Pinksterkamp

Door Marije

Hallo allemaal,

Hier volgt de laatste informatie voor het Pinksterkamp. Vrijdag zullen we om 18:00 uur vertrekken met de bus richting het kamphuis in Meerveld. Om 17:30 uur zal de vrachtwagen met de fietsen worden ingeladen op het terrein van MVVབྷ. Dit is ook het vertrekpunt voor de bus. Omdat het inladen van de bus en de vrachtwagen wat tijd in beslag zal nemen en we echt om 18:00 uur willen vertrekken, is het belangrijk dat iedereen op tijd (17:30 uur) aanwezig is.

Willen jullie de slaapzakken zoveel mogelijk voorzien van naam en niet aan de tassen vastbinden. De ruimte in de bus is beperkt en daarom zullen sommige slaapzakken mee gaan in de vrachtwagen of boven in de bus.
Daarnaast ook nog even aandacht voor alle manden/bagagerekken etc. Dit neemt veel ruimte in in de vrachtwagen. Probeer dit er daarom ook zoveel mogelijk van af te halen.

Als laatste nog even de aandacht voor de weersvoorspellingen! Er is zeer mooi weer op komst, zorg dus voor voldoende bescherming. Denk aan zonnebrand, zonnebril en een pet!

Alvast bedankt en tot vrijdag allemaal!