Sportspreekuur Centrum voor Paramedische Hulp

Door Jaap

Bij ODO hebben we in de persoon van Leonie van der Boogert iemand die klaarstaat voor korfbalgerelateerde medische verzorging voor de hele vereniging. Ook oud-verzorgster en tevens sponsor Irma Vermeer is voor vele ODO-ers nog steeds een vertrouwd adres voor behandeling van lichamelijke klachten. Toch willen we u dit nieuwe Maaslandse initiatief niet onthouden, al is het maar omdat dit in tegenstelling tot de twee eerdergenoemden een officieel erkende fysiopraktijk is.

 

[ingezonden medeling]

 

Sportspreekuur Centrum voor Paramedische Hulp in Maasland

 

Wat: inloopspreekuur voor sporters
Wanneer: m.i.v. maandag 7 april 2014, elke maandagmiddag
Tijdstip: van 16.30 uur tot 17.30 uur
Waar: Centrum voor Paramedische Hulp
 Lange Taam 17
 3155 TE MAASLAND

 

Het Centrum voor Paramedische Hulp start met ingang van maandag 7 april a.s. met een inloopspreekuur voor sporters. Dit spreekuur vindt elke maandagmiddag tussen 16.30 uur en 17.30 uur plaats. 

 

Samantha Koene en Remco van Vliet, beiden als fysiotherapeut verbonden aan het Centrum voor Paramedische Hulp, gaan dit spreekuur verzorgen. Samantha en Remco werken ook als fysiotherapeut/hersteltrainer bij voetbalvereniging MVV’27 en zien dat er veel sportblessures voorkomen, zowel onder jeugdspelers als onder senioren. Blessures die vaak niet of te laat behandeld worden, waardoor eventuele klachten langer aanwezig zijn.

 

Tijdens het inloopspreekuur kunnen sporters geheel vrijblijvend langskomen. Remco en Samantha screenen de blessure aan de hand van het verhaal van de sporter, en brengen advies uit over hoe verder te (be-)handelen. 

 

Dus, heb je last van een blessure: schroom niet en kom langs!

Vragen?
Tel. 010 – 59 27 990
Email: e-mail