ONDO (G) B1 – ODO B1

Door niek

Hoi,

Zaterdag 23 maart stond de oefenwedstrijd ONDO B1 – ODO  B1 op het programma. Dit was misschien wel de eerste tegenstander dit seizoen van een serieus niveau, dus de perfecte tegenstander voor een oefenwedstrijd.

Het was geen slechte wedstrijd en we hadden zelfs makkelijk kunnen winnen, als hier en daar vooral verdedigend wat fouten eruit gehaald werden. De eerste helft waren wij de betere partij, en stonden dan ook steeds een of twee doelpunten voor. Tweede helft kwam ONDO scherp uit de kleedkamer, en was een stuk gevaarlijker. Zelf dacht ik dat hier het feest zou ophouden maar we kropen er redelijk onderuit en wisten mee te blijven scoren waardoor het 1 minuut voor tijd 8-9 voor ons stond. Helaas duurde de laatste aanval niet lang genoeg, ONDO kreeg van ons dus nog een laatste kans en maakte daar optimaal gebruik van: 9-9. De conclusie achteraf is, is ten eerste dat we het niveau gemakkelijk aankunnen. Dat geeft natuurlijk vertrouwen voor de laatste 6 wedstrijden. Ten tweede loopt het in de aanval redelijk, maar maken we onnodige fouten in de verdediging die meteen afgestraft worden. Ik denk dat dat begint met een stukje focus die bij ons ontbreekt. Al met al geeft deze wedstrijd vertrouwen, als we er met z'n allen voor blijven strijden.

De eerste competitie wedstrijd van het seizoen is aanstaande zaterdag om 10.00 uur tegen Excelsior B1 op ons eigen terrein.