ODO A2 – VEO A2

Door Laura

ODO A2 – VEO A2 14-8 Hallo allemaal, Afgelopen zaterdag speelden we onze laatste wedstrijd van het zaalseizoen. Voor ons stond er niks meer op het spel, dus we moesten vooral ons ding doen en uiteraard ook winnen! We begonnen de wedstrijd sterk: al in de eerste minuten scoorde Claire. Ook de tweede goal mochten wij voor onze rekening nemen. Helaas kwam VEO terug en scoorden op hun beurt weer twee, waardoor de stand op een gelijke 2-2 kwam. Door de vele strafworpen en vrije ballen die aan beide kanten gegeven werden, bleef het een kat-en-muisspel waarbij wij de hele tijd twee scoorden en VEO daarna terug kwam met twee goals. Echter scoorden wij op het moment dat wij voorstonden, waardoor wij een voorsprong kregen op VEO. Na de rust wisten we ook deze trend voort te zetten. VEO speelde erg ruw, maar gelukkig hadden we een oplettende scheids die ons om die reden veel ballen mee gaf. Vooral Marie-Claire zorgde voor veel heisa. Speciaal lof voor Lotte (en ook een beetje voor Judith, die gewisseld werd) die het zo goed tegen haar heeft uitgehouden en ook de nodige strafworp heeft weten te krijgen. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd afgesloten met een nette 14-8. Ik denk dat we trots mogen zijn op wat we dit seizoen hebben gepresteerd met elkaar, en hoe we als team nog beter op elkaar in zijn gespeeld. Deze wedstrijd is het gouden randje op onze nette 5e plek in de middenmoot. We gaan er een knalseizoen van maken! Laura Noordermeer Bij deze nomineer ik Sipke om het eerste stukje van het veldseizoen te schrijven, omdat hij het zo graag wilde.