Weekend roundup: Super resultaat SuperSaturday

Door Jaap

Omdat er geen scheidsrechter kwam opdagen voor het belangrijke duel tegen HKC 1, waren we blij dat de scheidsrechter van ODO 2 Bob de Vries bereid was nog een wedstrijd te fluiten. Iets dat hij zeer verdienstelijk deed. ODO 1 startte furieus en ging rusten met een comfortabele 11-6 stand. Na rust was de afronding van ODO wat minder, maar de zege kwam nooit in gevaar. Bij 17-11 floot de scheidsrechter af. Lees het verslag van coach Dirk Sercu en bekijk naar de mooie foto's van Bram van Leeuwen.

ODO 2 speelde naar eigen zeggen de slechtste eerste helft van het seizoen en kwam tot de conclusie dat 16 doelpunten niet genoeg waren om laagvlieger KCC 5 van zich af te houden (16-18).

ODO 3 pakte weliswaar een voorspong in het begin tegen concurrent voor de tweede plek GKV (G) , maar keek bij de rust tegen een 5-9 achterstand aan. In de tweede helft werd orde op zaken gesteld en won het derde met 14-12. ODO 4 pakte met junioren Lotte Vermeer, Bart Scheffers en Sipke Duin knap een punt tegen Avanti (9-9).

ODO 6 legde VEO 5 het vuur aan de schenen en wist de schade 5 beperkter te houden dan vorige keer (11 doelpunten verschil). Ook hier hadden junioren Celine Doelman, Laura Noordermeer en Arjen Poot een bijdrage binnen de lijnen. Uitslag 11-13.

ODO A1 wist net als de andere 6 ploegen uit hun poule niet de eerste punten af te snoepen van Dalto A1. In Driebergen werd op de heuse Korfballeague vloer met grote cijfers verloren. Volgende week heeft A1 handhaving wel in eigen hand tegen TOP A1.

ODO E3 won opnieuw en heeft nog steeds kans op het kampioenschap.