Refleks E2 – ODO E3   3-7 Zo kan het ook!

Door Rob van der Hak

Vandaag waren Tina, fleur, Evelien en Nikki lekker op wintersport…dus waren er nog maar 3 meiden over van de E3 om te spelen. Gelukkig was de F1 vrij, en konden Iris de Bruijn en Iris van der Poel met ons mee! In Rijswijk moesten we tot 5 minuten voor de wedstrijd wachten tot de sporthal open zou gaan. Dus we hadden genoeg tijd voor een praatje. De 3 meiden van de E3 zouden een hele wedstrijd spelen, en de Irissen allebei 1 helft. Goed naar elkaar kijken, goed vrij lopen, goed gooien, goed vangen, goed goed goed. Toch wel een beetje zenuwachtig begonnen aan de wedstrijd. Als we vandaag zouden winnen, dan zouden we volgende week (bij winst) kampioen kunnen worden. Iris de Bruijn begon, en het was duidelijk even wennen voor iedereen. Refleks scoorde al snel 1-0. Gelukkig zag je daarna dat jullie er zin in hadden, en er werd heel goed gekeken en gelopen. Door goed aangeven scoorden we al snel 2x en stonden we met 2-1 voor. Na rust kwam Iris v.d. Poel voor de andere Iris er in. In de 2e helft (sommigen werden wel erg moe) liepen we uit tot 6-2 en uiteindelijk werd de wedstrijd met 3-7 afgesloten. Een pluim voor jullie allemaal voor het harde werken, goed verdedigen en slim spelen! Volgende week thuis tegen de Meervogels zijn we weer compleet…en bij winst zijn we kampioen! Iris en Iris hardstikke bedankt voor het meespelen, jullie hebben het supergoed gedaan!!