Weekend roundup: ODO pakt belangrijke punten

Door Jaap

In een gezellig drukke Hofstede wonnen ODO 2 en ODO 1 gisteren hun wedstrijd tegen het in degradatienood verkerende Fortis 2 en het 'uigespeelde' Fortis 1. De teams werden hartstochtelijk aangemoedigd door de Blue and White Army, waarvoor zeer veel dank vanuit ODO 1. Voor ODO 1 betekenen dit zeer belangrijke punten in de strijd tegen degradatie, ODO 2 is veilig na dit resultaat. Volgende week gaat de selectie met de bus naar Sparta, supporters kunnen weer meereizen.

Bekijk ook de schitterende foto's die Bram van Leeuwen gisteren maakte. Ook het doorgaans zeer mooi geschreven verslag van onze Zeeuwse gasten verdient de aandacht.

ODO 3 boog een aanvankelijke 1-3 achterstand om tot een eclatante 22-9 overwinning, ODO 4 stuurde Madjoe puntloos terug naar Rijnsburg. De wedstrijd van ODO 5 ging niet door (maar toch een verslag), ODO 6 pakte aangevuld met dames uit de B1 een knappe 7-6 overwinning. ODO 7 verloor vooral van zichzelf – als ik de scheidsrechter moet geloven – en ODO 8 won met een uitgebreid gezelschap aan invallers en reserves in Den Haag.

A1 moest al om 12:00 uur aantreden en was in sommige beslissende momenten niet helemaal wakker. 18 doelpunten maken op overgangsklasse niveau is wel een prestatie, met minder fouten was de wedstrijd wel gewonnen. Voor A2 waren de druiven zuur door in de laatste minuut te verliezen, B1 boog na een moeizame eerste helft de score om en won met 7-6.

Verder heb ik weinig jeugdteams gezien, maar er kwam nog wel een tweet van ad interim F1 Coach Jeroen de Vos binnen dat hij zo trots was op de F1, die hij bij gelegenheid coachte. Zij verloren met 2-1