ODO 8 – Tempo 12   11-10

Door Kees van der Kooij

Vooraf leek dat een makkie te worden. Bij Tempo haddden we ruim gewonnen met 8-16, na een ruststand van 2-10. Het ging toen wel heel makkelijk, nu mochten we blij zijn dat we deze wedstrijd hebben gewonnen.

Ondanks de afwezigheid van Peter, al heel lang geblesseerd, Gerard, iets korter geblesseerd en de zieke Annelies, veel sterkte Annelies, begonnen we de wedstrijd vol goede moed. De ploeg was aangevuld met Saskia, Tessa, Jarno en Mario. We starten weer heel sterk: Trudy verraste ons om na de uitworp al direct voor de 1-0 te zorgen. Maar daarna ging de westrijd gelijk op en was het bij rust "slechts" 7-5. Na de rust heel spannend, we konden maar niet loskomen van Tempo en zij werden steeds gevaarlijker. Dankzij de tactische aanwijzingen van Gerard konden we op voorsprong blijven. Vooral de laatste 10 minuten waren enerverend. Heel veel aanvallen, maar vooral die van Tempo waren levensgevaarlijk. Dankzij onze sterk verdedigende dames hielden we stand en waren heel blij met de uiteindelijke eindstand: 11-10. We blijven koploper: heel knap. Nogmaals dank aan de invallers. Behalve Trudy scoorde Saski, Mario, Hugo, Martien (2x) en de rest door ondergetekende (ondanks zijn tennissetje). Uiteraard ook dank aan onze trouwe supporters.