ODO 6 MAAR ÉÉN HELFT SCHERP TEGEN ONDO 5.

Het valt voor ODO 6 niet mee dit seizoen. Stonden ze in het begin van het seizoen maar met 3 dames in het team op het veld, was gelukkig Coriene daar om de lege plaats in te vullen. Helaas ging zij al bij haar eerste wedstrijd door haar enkel, waarna zij als trouwe supporter op de bank zit. Vorige week ging het weer mis in de knie van Lianne en moest zij na 10 minuten haar wedstrijd staken. Ook zij zat deze week op de bank als supporter. Gast spelers kwamen deze week uit ODO 5 en 7. De eerste helft speelden Saskia en Floor en in de tweede helft namen Serena en Joyce hun plaatsen in. ODO 6 wist al in de tweede aanval de score te openen uit een afstandschot van Martin. ONDO maakte gelijk, maar na de vakwissel wist Max ons weer op voorsprong te zetten. Ook nu pareerden de gasten snel en vonden dat het nu hun beurt was om de leiding te nemen. Met twee doelpunten op rij stond het halverwege de eerste helft 2-4 en kwamen de gasten langzaam op stoom. Zij wisten een gat te slaan naar 2-9 toen Max vlak voor rust uit een doorloop de ruststand op 3-9 zette.
Na de rust startte ODO scherp en wist met doelpunten van Martin en Sabine wat terug te doen. Met nog 20 minuten te gaan stond het intussen 5-10 en leken er nog kansen en tijd genoeg. Helaas lieten we weer twee schoten door voordat Britta ons 6e doelpunt scoorde. De rest van de wedstrijd zouden beide ploegen om en om scoren, waardoor het verschil steeds vijf en zes doelpunten bleef. Het was uiteindelijk Martin die met zijn 4e treffer in de 28e minuut de eindstand 10-16 op het scorebord zette. ODO 6 heeft zich in de tweede helft prima hersteld door 7 doelpunten te maken. Het is alleen jammer dat dit ook voor ONDO geldt, waardoor de punten toch naar ’s Gravenzanden gaan. Nu even een paar weken geen korfbal, maar na de feestdagen gaan we er weer hard tegen aan in de jacht op de punten. Invallers heel erg bedankt voor jullie inzet en voor Coriene en Lianne hopen we op een spoedig herstel.
Iedereen fijne dagen gewenst en tot ziens in 2014, Arno.