ODO B1 – Dijkvogels B1

Door Noor & Margot

ODO B1 – Dijkvogels

Deze wedstrijd hadden we wat goed te maken met oma korfbal. Zoals elke week kwam ze vorige week ook onze wedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest kijken. Deze wedstrijd liep niet helemaal zoals wij gepland hadden. De uiteindelijke stand was 8-8. Dus deze week gingen we er weer tegenaan.

Deze week kregen we dijkvogels op bezoek. We wisten dat dit geen makkelijke pot zou worden. Dit zagen we in de eerste paar minuten toen we gelijk twee goals tegen kregen. Maar gelukkig scoorde Wouter er ook twee en stond het weer gelijk. Daarna schoten Daphne en Daan er allebei één in, 4-2. Uiteindelijk gaan we de rust in met 4-4.

Na de rust begonnen we goed met twee goals van Niek en Daan, 6-4. Al snel volgde de tegenstander met één goal waardoor het 6-5 werd. Tess, Noor en Daan schoten er drie in waardoor de stand veranderde naar 9-5. Dijkvogels volgde met twee doelpunten waarna Daan voor ons nog een keer scoorde, 10-7 dus. Helaas scoorde de tegenstander nog een laatste keer maar Tess volgde snel met haar afstandsschot. Hierna volgde het fluitsignaal. De uiteindelijke stand is 11-8.

Jongens goed gedaan, we hebben er een mooie wedstrijd van weten te maken ondanks dat dijkvogels niet slecht was.

Van de volgende wedstrijd mag Thom een stukje schrijven.