ONDO (G) B2 – ODO B1

Door Niek

Na twee gewonnen oefenwedstrijden hadden we onze eerste competitiewedstrijd. Laat in de auto richting ONDO  en om zes uur de wedstrijd. Met Henk als coach gingen we de wedstrijd fel in, maar kwamen toch al gauw op achterstand. Dit kwam puur door fouten, en die worden nou eenmaal gemaakt. Na een kwartier spelen stonden we alweer voor en gingen de rust in met 2-4. De tweede helft begonnen we weer scherp, hadden veel kansen en de verdediging zat goed in elkaar. Daarom wonnen we zonder in gevaar te zijn gekomen met 4-6.

Het was de wedstrijd van de gemiste kansen na een matige donderdag-training, maar wel twee punten en daar gaat het om.

Publiek bedankt voor de support en natuurlijk Bart bedankt voor het reserve zitten!