KCR 1 – ODO 1

Door Jesse

Na een goede voorbereiding op het aankomende zaalseizoen was zaterdag de tijd aangebroken om de eerste zaalwedstrijd te spelen. De tegenstander van zaterdag uit pool 1C was KCR 1. Ruim van tevoren vertrokken we met de hele selectie richting Ridderkerk, waar voor ons het tweede mocht spelen tegen KCR 2. Bij 90% van de uitwedstrijden zal het voorkomen dat we voor of na het tweede spelen, voor support is dit ideaal. Zo kan men twee wedstrijden bekijken/aanmoedigen voor de reistijd van één wedstrijd.

Oké, weer terug naar zaterdag. We waren niet bekend met het team van KCR, vandaar dat de boodschap van Dirk was dat we van eigen kracht moesten uitgaan. Al snel bleek het dat we als tegenstanders aan elkaar gewaagd waren. We kwamen 2-0 achter waarna we snel op een 2-1 en een 3-1 kwamen. De hele eerste helft hebben we achter een achterstand van twee doelpunten aangehikt. Op het moment dat wij de één verschil maakte, scoorde KCR de twee verschil. De ruststand was 13-11. Twee doelpunten achter in de rust betekent dat de wedstrijd beslist gaat worden in de tweede helft.

In de tweede helft startten we scherp, want direct na rust maakten we de 13-12. Net als in de eerste helft lukte het ons niet om de gelijkmaker te maken. In de eindfase kwam Sanne A. erin, maar ook zij kon de wedstrijd niet meer naar onze hand zetten. De einduitslag is 22-19 geworden.
Jammer van de punten, maar al met al denk ik dat we een goede pot hebben gespeeld. Hopelijk kunnen we deze lijn doorzetten naar de volgende wedstrijden.
Reserves bedankt voor het spelen/reserve zitten en supporters bedankt voor de support. Aanstaande zaterdag spelen we onze eerste wedstrijd in de Hofstede. Komt allen kijken naar deze topper tegen Rapid 1. Tot zaterdag!