ODO C2 – Tempo C3  

Door Joyce

Ha Toppers van de C2,

 

Wij als coaches zijn nog steeds aan het nagenieten van het kampioenschap op het veld (we zijn eindelijk ontdaan van alle taartresten). Toch mochten we alweer beginnen met een oefenwedstrijd in de zaal. Op het veld waren we als team nog ongeslagen. Deze ongeslagen status moesten we natuurlijk voort zetten. In de zaal weer nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zaterdag was de eerste wedstrijd tegen Tempo. We wisten van te voren dat deze tegenstander een stuk sterker zou zijn dan de tegenstanders op het veld en dat we aan de bak moesten. 

Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf minuut 1 zagen Jacco en ik een team dat wilde winnen en er 100% voor ging. Dit resulteerde gelijk in een doelpunt. Tempo verdedigde goed, maar toch kregen we goede kansen. Verdedigend gaat het voorverdedigen ook steeds beter. Ook durven we er steeds dichter op te verdedigen voorin het vak, waardoor de tegenstander het moeilijk had. Het was een spannende wedstrijd en we gingen gelijk op met een stand van 3-3. Doordat de aanval goed rond bleef spelen, kregen we nog goede kansen waarvan we er nog 2 wisten te scoren waardoor er 5-3 op het scorebord stond toen de scheidsrechter voor de laatste keer floot.

Complimenten van ons voor jullie inzet en het leuke en goede spel! Als we zo blijven spelen in de zaal, zullen er nog veel leuke wedstrijden gespeeld worden. Deze week gaan we weer lekker trainen zodat we volgende oefenwedstrijd ook winnen en met een goed gevoel aan de competitie kunnen beginnen. 

 

Tot dinsdag! Groetjes Joyce.