ODO A2 – Avanti (P) A2 6-8

Door Nikki

Hallo allemaal!

Afgelopen zaterdag moesten we tegen de koploper Avanti. We speelden erg laat op de middag maar we hadden er zin in en wisten dat dit een leuke pot zal worden. We waren goed voorbereid want we hadden goed en lang warmgelopen.De vakken waren in de aanval : Sipke Rick Claire en Laura en in de verdediging  : Arjen Koen Lotte en Celine.

Toen we de wedstrijd begonnen konden we kijken hoe onze tegenstanders waren, want we wisten nog niks van Avanti af. Wel kon je aan het begin al zien dat dit een spannende pot zal worden. Aan het begin bleef een tijdje 0-0 . We gingen gelijk op en hadden allebei veel kansen. Maar toen … werd het 1-0 voor ons, en late rmaakte Avanti gelijk. Daarna liepen wij uit naar 2-1, 3-1 en 4-1. De aanvallen liepen dus steeds beter en verdedigend zat het goed dicht. Maar toch kwam Avanti bij de rust terug tot 4-3

Rust.

Na de rust probeerden we de voorsprong uit te bouwen, maar dit lukte niet. avantie werd sterker en kwam gelijk, 4-4 en nam zelfs een voorsprong 4-5. Helaas liep Avanti verder uit naar 5-8 en de wedstrijd leek gespeeld. Op het eind kwamen we nog tot 1 doelpunt, eindstand 6-8. Er had veel meer ingezeten deze wedstrijd, we hadden zelfs kunnen winnen maar dit is niet gelukt, jammer!! Wel zei Anton dat we het goed hebben gedaan tegen de koploper, en dat we dus bij de betere ploegen horen in de 2e klasse!!

Volgende week de laatste wedstrijd en dan gaan we winnen!!