Korbis 2 – ODO 3   11-18

Door Patrick

Zal nog even kort verslag van de afgelopen week doen ! Odo3-zkc2 Eerste helft geen vuiltje aan de lucht 6-1 voor,had meer kunnen zijn gezien de kansen ! Tweede helft drama door wat blessures en gewoon slecht spel totaal de controle over de wedstrijd weg . Maar uiteindelijk 8-7 winst, ook de slechte wedstrijden winnen is toch wel lekker ! Korbis2-odo3 Weer een hele andere wedstrijd, in de eerste helft goed spel met wat minder spel afgewisseld. 1 aanvalsvak had veel moeite om te scoren in de eerste helft ! Gelukkig had het andere vak alles onder controle zowel aanvallend als verdedigend . Ruststand uiteindelijk 7-8 in ons voordeel. In de rust geprobeerd alles weer op scherp te zetten met misschien wat harde woorden. Had verwacht dat het een spannende wedstrijd zou worden maar dat viel 100% mee. Het vak wat moeizaam draaide ging nu ook score en dankzij een zeer scherpe jakomijn liepen we langzaam uit naar uiteindelijk nog een ruime zege 11-18. Toch weer 4 punten in de pocket deze week best lekker. Volgende week hoop ik weer 4 punten erbij op te tellen !