Winst ODO 1, mooie dag aan Baanderheer

Door Jaap

Teruggekomen vanuit de Dijk, alwaar ODO 4 zijn eerste punten van het seizoen pakte zag ik ODO 2 met 5-3 voor staan net voor rust. Na rust maakte eerst ONDO 2 een tussensprint en boog de achterstand om naar een 5-9 voorsprong. ODO 2 liet zich in het tweede gedeelte van de tweede helft van zijn beste kan zien en startte een inhaalrace. Matchwinnaar was uiteindelijk de ingevallen Judith Goedendorp, die de 12-11 scoorde, maar het was vooral een teamprestatie van formaat.

ODO 1 – geïnspireerd door het tweede – begon waanzinnig sterk en kwam op een 7-0 voorsprong tegen ONDO 1.

Daarna ging het iets moeilijker, maar met 18-14 werd een mooie overwinning behaald. Een tevreden coach en Marije van Dijk schreven er eerder al over. ODO 3 had op deze schitterende eerste herfstdag totaal geen moiete met Triaz 2. Terwijl de eerste kippetjes over de toonbank gingen legde het derde een mooie 20-9 overwinning op de mat. Het was de opmaat tot een gezellige nazomeravond, waarbij onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje de mooie dag werd beschouwd.