Help mee het ODO concert nieuws te verspreiden!!!

Door Plus

Op de site, in de kranten of op de posters in het dorp heb je het misschien al gelezen:

Cor Bakker in Maasland!

Na succesvolle optredens van het Don Kosaken Chor in 1997, Capella Minsk in 1999, de Mastreechter Staar in 2003, Petra Berger en Jan Vayne in 2005, het Urker Mannen Ensemble in 2008 en the Deep River Quartet in 2001 en 2010 organiseert ODO dit najaar voor de 8e keer een spectaculair cultureel evenement; ditmaal met Cor Bakker in de hoofdrol! Hij zal samen met Philippe Elan, Sing for Joy (Maassluis) en Maaike Goedendorp een avondvullend programma verzorgen.

Voor ODO is dit concert weer erg belangrijk, omdat de opbrengst naar onze vereniging gaat. Hoe meer kaarten we verkopen, hoe hoger de opbrengst, hoe beter voor ODO! Aan alle leden dus de vraag om dit concert zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen van jullie familie, vrienden, kennissen, etc. Dit kan door op Facebook door naar deze link te gaan: https://www.facebook.com/events/475259732555815/ of te zoeken op ODO concert. Nodig ook vrienden uit voor dit evenement en deel het met zoveel mogelijk anderen. Vertel er natuurlijk ook even bij, dat het zo’n leuke avond wordt om naar toe te gaan! Belangrijk voor de vereniging!

Het concert vindt plaats op woensdag 30 oktober in de Nieuwe Kerk en begint om 20.00 uur.
Kaarten à €18,50 (incl. consumptie) zijn verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten in de regio, maar in ieder geval bij de NTK (’s Herenstraat 17) en via hun site www.ntk.nl.
Zie voor meer informatie ook www.odomaasland.nl/concert. Daar kun je ook meer informatie vinden over de kaartverkoop.

In een volgende Praatpaal volgt de oproep voor helpers deze avond. Hou die dus in de gaten. 

 

ODO Concertcommissie