Valto D2 – ODO D1

Door Emma

Hallo D1-toppers en fans,

zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Dit was ook meteen de eerste keer dat we compleet waren met ons team. Het was dus nog even spannend hoe het samenspelen zou gaan, maar achteraf was deze spanning nergens voor nodig. Het ging namelijk juist heel goed.

In de eerste aanval van de wedstrijd scoorde Valto meteen en niet zoveel later maakten ook wij ons eerste doelpunt. Het leek er dus op dat het een spannende wedstrijd ging worden.

In de rust stonden we 1-3 voor en bespraken we wat er goed ging en wat er beter kon. Jullie inzet en felheid was erg sterk, we kregen goede kansen en Valto kreeg weinig ruimte in de aanval. Het aangeven en afvangen ging nog niet optimaal, dus daar gaan we lekker op trainen. Tips over het rondspelen, voorverdedigen en minder risico nemen, namen jullie in de tweede helft al goed mee, dit was leuk om te zien.

Uiteindelijk hebben we dik (verdiend) gewonnen met 1-7.

Afgelopen dinsdag, toen we jullie vroegen naar de verwachtingen van het seizoen was het antwoord dat we goed willen samenspelen, een leuk seizoen willen hebben en natuurlijk kampioen worden.

De eerste stap voor deze verwachtingen hebben we in ieder geval gezet en we gaan er met z'n allen voor om deze lijn door te trekken!

Deze week gaan we daar hard voor trainen, zodat we de punten niet door ONDO mee laten nemen naar huis.

Aanstaande dinsdag zijn wij er niet, dus zal iemand anders jullie trainen geven. Tot donderdag!