ODO C2 – KVS C5

Door Jacco

Beste helden en heldinnen van de C2,

Afgelopen zaterdag moesten we een partijtje korfballen tegen KVS. Wij als coaches hadden jullie nog niet zien spelen, dus we waren enorm benieuwd hoe jullie het zouden gaan doen. De vorige oefenwedstrijd beloofde met een ruime overwinning al veel goeds.

Het spel zag er de eerste helft al goed uit, wat zorgde voor enorm veel kansen en 5 doelpunten aan onze kant. Helaas konden we er niet voor zorgen dat de tegenstander geen doelpunten maakte, waardoor we met 5-2 gingen rusten.

Tijdens het praatje (en de tijd voor limonade) vertelden de coaches dat we al erg trots op jullie waren, en dat we zeker op deze manier door moesten blijven spelen. Helaas was het af en toe onder de paal nog een beetje chaos, maar daar gaan we zeker aan werken!

De tweede helft scoorden we al snel nog een doelpunt, en de tegenstander volgde met een tegendoelpunt. Toen vielen de doelpunten ineens niet meer. KVS ging beter verdedigen, en wij konden daardoor niet zoveel meer schieten. De tegenstander scoorde zelf ook niet meer, zodat het in de 20ste minuut 6-3 stond.

Gelukkig konden we op het einde de score nog iets verder uitbreiden waardoor de overwinning binnen was! En nog beter, we staan nu bovenaan in de poule! Allemaal erg goed gedaan, de coaches zijn enorm goed verrast tijdens de wedstrijd.

Dinsdag en donderdag trainen we weer, en de volgende wedstrijd spelen we tegen ONDO C4.

Vanaf nu geven we de pen elke week door aan iemand anders, die het volgende stukje mag gaan schrijven. Vergeet als je de beurt hebt niet om iemand anders aan te wijzen! Ik geef de pen door aan Fleur.