Nieuwe inloopshirts en ander kledingnieuws

Door Jaap

Komend seizoen gaan wij weer over op een nieuw model inloopshirt. In navolging op de wedstrijdshirts, komen ook de inloopshirts van kledingleverancier MUTA. De maten komen overeen met het huidige model van het wedstrijdshirt. De kosten voor het shirt zijn wederom €15.

 

Het shirt kan vooralsnog alleen besteld worden door senioren en junioren. Voor de overige teams zullen wij de mogelijkheden nog bekijken.

Wij streven ernaar om op 16 augustus de bestelling te plaatsen, zodat we i.v.m. de levertijd, de shirts aan het begin van de zaalcompetitie kunnen uitdelen (afhankelijk van levertijden van MUTA). Aangezien wij per 10 shirts kunnen bestellen, betekent een bestelling na 16 augustus dat er gewacht moet gaan worden totdat er 10 bestellingen bij ons binnen zijn.

 

Er wordt geen voorraad van inloopshirts aangehouden. Wil je een inloopshirt, mail dan vóór 16 augustus je naam + team en je shirtmaat naar kleding .

 

Tot slot een verzoek aan stoppende coaches/trainers om hun coachjack zo spoedig mogelijk bij Sanne de Raadt (Hofdijkstraat 15 in Maasland) in te leveren. Daarnaast willen we jullie melden dat er een extra commissielid is toegetreden tot de kledingcommissie, namelijk Joyce van Gastel.

 

Vragen en opmerkingen kunnen gemaild worden naar kleding .

 

Vriendelijke groet,

 

Sanne de Raadt
Joyce van Gastel
Willem van Vliet

 

Voorbeeld van het nieuw ontwerp van de MUTA Shirts