Loop de zomer door met Thof Running!

Door Bart

(ingezonden bericht)

 

Loop de zomer door met Thof Running!

 

Net als voorgaande jaren kunnen leden van de Maaslandse sportverenigingen ook deze zomer als ‘zomergast’ hun conditie op peil houden (of verbeteren!) bij Thof Running. Of je nu topfit aan het nieuwe seizoen wilt beginnen of ‘gewoon lekker wilt blijven bewegen’, in beide gevallen ben je welkom!
Het helpt je in ieder geval blessures te voorkomen! Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat veel blessures ontstaan in het begin van het seizoen, omdat je lichaam dan niet meer gewend is aan de belasting en vermoeidheid.

 

Word zomergast!

Wanneer je 16 jaar of ouder bent, kun je je aanmelden als ‘zomergast’. Vanaf juni t/m augustus kun je dan op dinsdag- en/of donderdagavond mee lopen in één van de vier trainingsgroepen (variërend in snelheid). De groepen staan onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers, die garant staan voor leuke en gevarieerde trainingen. De trainingen starten om 19:30 (vertrek vanuit sporthal De Hofstede) en duren ongeveer tot 21:00 (inclusief warming-up én cooling-down).

 

Aanmelden

De totale kosten voor drie maanden meetrainen bedragen slechts € 10,00!
Je kunt dit bedrag overmaken op rekening 3404.47.605 t.n.v. Thof Running Maasland o.v.v. 'zomergasten' en je naam. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is je online aanmelden. Direct na je betaling & aanmelding kun je als tijdelijk lid deelnemen aan de trainingen van Thof Running.

 

See you soon!