Avanti 8 – ODO 5

Door Dré

Avanti 8 – ODO 5
Lianne toch. Op 2 februari 2012 heb ik je een toetsenbord doorgegeven. Of schrijfblok of gewoon de beurt. En tot vorige week heb ik geen schrijfsel in de Praatpaal gelezen. Niks van de blamage tegen KVS of de spannende pot tegen Weidevogels. Beide in de zaal nog. Ook niks over de eerste competitiewedstrijd tegen DES. Die jammerlijk verloren ging, doordat tien minuten extra speeltijd ook niet genoeg was. Een week later tegen Velocitas bleef de wederom Praatpaal leeg, maar over die wedstrijd had ik ook geen verslag durven schrijven. De wedstrijd tegen de de Leidenaren was je er niet in het veld wegens een vervelende blessure. Gelijk met punt verloren was de conlusie toen.

 

Gister kon je ook je ook niet mee naar Pijnacker. Jammer de bammer, want het was leuk en spannend ook. Het begin was mwah, maar met rust stond het gelijk. En zo in de tweede helft kregen we de voorsprong te pakken. Aan het einde van de wedstrijd uitgebreid tot twee punten. En tot het laatste fluitsignaal overleefd met één puntje voor op Pijnacker. 11-12 voor wie het onthouden kan. Maar goed dat het hebben we al verteld tijdens het oppeuzelen van de heerlijke kibbeling, frites en salade.

 

Op 25 mei spelen we in de afkoelende hitte tegen Meervogels. Kom je dan gezellig kijken en een verslagje schrijven? We spelen aan de Baanderheer. Tot dan!

 

Dré

 

ODO 5 weekliedje. Deze week Belle en Sebastian met I Want The World To Stop. Te bereiken via http://tinyurl.com/ODO5weekliedje. Spotify is dan wel handig.