ODO A1 – Fortuna/MHIR A2   10-5

Door Martijn

Hallo allemaal,

Na een week niet compleet te hebben getraind, mochten we zaterdag voor de 4e keer dit jaar aantreden tegen Fortuna. In de zaal hadden we het onnodig spannend laten worden tegen fortuna, dus deze keer moesten we op de juiste momenten door hebben wanneer het echt nodig is om het verschil te maken.

De wedstrijd begon goed, in de 1e aanval wisten we meteen te scoren: 1-0. Heel veel kansen verder en 20 minuten later stond het nog steeds 1-0. In dat laatste kwartiertje van de 1e helft vielen er nog 5 doelpunten. Ruststand: 5-1. in de 2e helft veranderde er eigenlijk niet zo veel, er werd nog steeds niet veel gescoord, en van allebei de kanten speelde we niet bepaald een goede wedstrijd. Een kwartier voor tijd stond het 9-5 voor ons. Na vele kansen wist Lennart er in de laatste minuut toch nog eentje in te leggen, wat de eindstand geeft van 10-5.

Lotte en Lennart bedankt voor het invallen. De volgende competitie wedstrijd is tegen Vitesse en daar mag Jesse een mooi stukje van maken.