Uitnodiging 18 maart: Nieuw Technisch Beleidsplan

Door TC

Uitnodiging 18 maart 2013 19.30 uur De Punt

‘Met elan werken aan een nieuw technisch beleidsplan’

Aanstaande maandag 18 maart is er een bijeenkomst gepland om half 8 in De Punt, aan de Baanderheer, om met spelers en speelsters, commissieleden, ouders en andere belangstellenden na te denken en mee te praten over een nieuw technisch beleidsplan voor ODO voor de komende jaren.

Vorig najaar heeft het bestuur haar beleidsvisie voor de komende jaren gepresenteerd in het plan: “Stip aan de horizon”. Daarin staat aangegeven, dat de uitwerking van het Technisch Beleid een taak en verantwoordelijk is van de Technische Commissie, binnen de door het bestuur gestelde kaders. Uiteraard hebben we als Technische Commissie deze taak met elan opgepakt.

Met een voorbereidingsgroep hebben we een eerste concept uitgewerkt. Om breed draagvlak voor een dergelijk plan te creëren, willen we graag input hebben van heel veel verschillende mensen, die betrokken zijn bij het wel en wee van onze vereniging. We gaan dus ook niet ‘presenteren’ wat wij bedacht hebben, maar gaan jullie vragen om, onder leiding van Kees van der Vaart, zelf punten en acties aan te dragen, die jullie belangrijk vinden voor de komende jaren. Dat is dus heel breed en varieert van punten voor spelers en speelsters tot belangrijke punten gezien vanuit het perspectief van ouders.

Sommige mensen hebben we rechtstreeks benaderd via de mail, maar deze avond is echt voor iedereen! Heb je een mening / idee voor het nieuwe plan, laat je horen en kom aanstaande maandag om half 8 naar De Punt. Het technisch beleid gaat echt iedereen aan.

Kom je maandagavond, laat dat dan weten via een mail naar: Rob van der Hak in verband met de voorbereiding van de avond met catering, indelingen, werkvorm etc. We verwachten een grote opkomst!

 

Namens de voorbereidingsgroep,

 

Rob van der Hak, Thijs Ramakers en Frans Plieger